Comptem amb la teva ajuda: respon el Baròmetre de competències i ocupacions de Catalunya

El teixit empresarial català arrossega, des de fa anys, les conseqüències del desajust entre les competències que demanda el sistema productiu i el nivell de qualificació de la població activa. Des de PIMEC volem identificar en quins llocs de treball se situen aquests desajustos, amb l’objectiu de treballar en mesures concretes que permetin abordar aquesta problemàtica. És per aquest motiu que us convidem a participar en aquesta consulta a totes les empreses tot responent a aquest qüestionari.

Us oferim el nostre acompanyament tècnic (telefònic, virtual o presencial) per respondre l’enquesta amb un dels nostres agents de desenvolupament sectorial (ADS). Poseu-vos en contacte amb Josep Matas a jmatas@pimec.org si voleu demanar que us ajudem a respondre el qüestionari. 

Feu clic aquí per respondre

Voleu saber-ne més? Us donem més detalls en aquest vídeo. 

Moltes gràcies per la vostra participació!